REKLAM

TBMM İçişleri Komisyonu üyeleri Bulgaristan'da üç günlük çalışma ziyaretinde bulunuyor

🔺Türkiye'den gelen milletvekilleri Kapitan Andreevo Sınır Kapısında karşılandı

Türkiye Büyük Millet Meclisi İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç başkanlığındaki komisyon üyesi milletvekilleri Bulgaristan'a üç günlük çalışma ziyaretinde bulunuyor.


Bulgaristan Parlamentosu İç Güvenlik ve Kamu Düzeni Komisyonu Başkanı ve HÖH milletvekili Hamid Hamid tarafından davet edilen heyeti Kapitan Andreevo Sınır Kapısında karşıladı.


İki ülkenin meclis komisyonu üyeleri, bugün Bulgaristan Parlamentosu'nda saat 16:00'da başta yasadışı göç olmak üzere ikili ilişkilerin görüşüldüğü bir toplantı yapılacak.


TBMM İçişleri Komisyonu üyeleri daha sonra Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) genel merkezinde parti lideri Mustafa Karadayı tarafından kabul edilecek.


13 Ocak saat 09.00'da TBMM İçişleri Komisyonu heyeti meclis genel kurul salonunda resmen karşılanacak. Heyet daha sonra saat10:30'da 48. Ulusal Meclis Başkanı Vejdi Raşidov ile bir görüşme yapacak. Türkiye'den gelen konuklar saat 15:00'ten itibaren Kamu Düzeni ve Güvenliğinden Sorumlu Başbakan Yardımcısı ve İçişleri Bakanı İvan Demerciev ile Bakanlar Kurulu binasında bir görüşme gerçekleştirecekler.


Türkiye'den gelen parlamenterler 14 Ocak'da Plovdiv (Filibe) ve Kırcaali kentlerine ziyaret edecek. Kırcaali Belediye Başkanı Hasan Aziz ve Bölge Müftüsü Basri Eminefendi ile görüşecekler.

Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓