REKLAM

Eski Kırcaali Valisi Belediye Başkan Yardımcısı olarak atandı

FOTOĞRAF: haberbg.net 

Kırcaali Belediye Başkanı Erol Mümün’ün çalışacağı ekip belli oldu. Hasan Aziz döneminden 2 Başkan Yardımcısı görevini korurken, bir mevcut Belediye personeli görevi yükseldi, sadece dışarıdan yeni bir başkan yardımcısı atandı.


Başkan Yardımcısı olarak atananlardan biri de Cumhurbaşkanı Rumen Radev'in geçi hükümeti tarafından Kırcaali Valisi yapılan Daniel Delçev. Daniel Delçev, " Avrupa projeleri, bölgesel kalkınma ve inşaattan" sorumlu Kırcaali Belediye Başkan Yardımcısı oldu.


Delçev, 11 Ağustos 1970 doğumlu. UNSS'de Ekonomi ve Yönetim alanında doktora bitirdi , UNIBIT'te de Ulusal Güvenlik alanında doktora okudu. Plovdiv "Paisiy Hilendarski" Üniversitesi'nden  "Ulusal Güvenlik" bölümünde yüksek lisans derecesini tamamladı. Aynı üniversiteten "Kamu Yönetimi" alanında yüksek lisans derecesi aldı.  2002-2021 yılları arasında Ekonomi ve Enerji Bakanlığı'nda ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Teşvik Yürütme Ajansı ve çeşitli ekonomik yapılarda "Uluslararası Program ve Projeler" yzmanı olarak çalıştı.


2019 yılından 2021 yılına kadar Bulgar Sosyalist Partisi'nden (BSP) meclis üyeliğini yaptı. Daha sonra, Cumhurbaşkanı Rumen Radev'in geçi hükümeti tarafından 2021 ve 2023  ortasına kadar Kırcaali Valisi olarak atandı.


Diğer yeni isimlerden Bayram Bayram, Belediye mülkiyeti ve mülk sahipleri faaliyetlerinden sorumlu Başkan Yardımcısı olarak atandı. Bayram Bayram 30 Mart 1977 yılında Kırcaali'nin Stremtsi (Göklemezler) köyünde doğdu. Plovdiv Üniversitesi'nin Kırcaali Şubesi Lüben Karavelov'da , Tarih ve Coğrafya alanında lisans okudu. Aynı üniversitenin  "Balkan ve Avrupa bağlamında Bulgar tarihi" alanında yüksek lisans derecesi aldı. Mart 2000-Ocak 2004 yılları arasında doğduğu köyde muhtar yardımcısı oldu.


2004 - 2012 yılları arasında Kırcaali Belediyesinde "Nüfus ve idari hizmetler İdaresi - GRAON uzmanı gibi çalıştı. Ardından, günümüze kadar belediyede GRAON İdaresi müdürü oldu.


Hasan Aziz döneminden 2 Başkan Yardımcısı görevini koruyor. Tuncay Şükrü, Maliyeden sorumlu Başkan Yardımcısı, Veselina Tihomirova ise Sosyal yardım faaliyetlerinden sorumlu Başkan Yardımcısı olarak atandı. 

Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓