REKLAM

Андон Антов:Мюмин Топчу е доносничел на ДС в Ардино



Здравейте, видяхме, че във Фейсбук лицето Мюмин Топчу ви нарича медия на ФЕТО. Този човек получава дребни пари, за да пробутва във Фейсбук и Туитър материали срещу ДПС и възхвала за ДОСТ. 

Обикновено ползва едни и същи цитати. Забележете, че постоянно казва Гестапото, който е бивш началник на Шести отдел на Държавна сигурност. Именно на този отдел в Ардино е доносничел този Мюмюн Топчу. Сега се чувства разсъблечен пред турците, но какво вина имат шефовете на ДС, когато той сам е пишел доноси.

Той е от село Ахрянско и дълги години е живял в Ардино. Читалищен секретар и дописник. Има опити да пише поезия. Около Възродителния процес комунистите искаха да му помогнат, но няма дарба. Затова пък в местния вестник и в Нов живот написа материали, в които доказваше, че е с български корени. Никой не го е карал, сам откриваше, че е българин и християнин. Търсете тези материали, подписани са с възроодителното му име Зоран Соколов. 

Питайте в Ардино хората как ги глобяваше с 5 лева за говорене на български език. Как ходеше по селата по байрами и
  пишеше сведения на Александър Карабашев комуниста кой коли скришом курбан, кой носи шалвари, кой погребва по мюсюлманския обичай.

Когато от Заман търсеха сътрудници той се натискаше най-много, но от редакцията избраха Саффет Мустафов - Ерен, защото е по-талантлив от Мюмюн Зоран Соколов, а и турският език му е на висота. Тогава Мюмюн започна да пише доноси срещу колегата си Саффет. Тези писма сигурно някой от Заман пази.

В Бурса Мюмюн, който вече се пише Мюмин и живее далеч от ардинци, защото влезе в кръчма ще го набият, имаше сергия и имаше нещо мътно и задържане на единия му син в полицията за криминално деяние. Но това само съм го чувал като слух.

Андон Антов
30 декември 2016 08:44

Забележка на редакцията:Последните две изречения на подателя не са публикувани.Изпратено е на редакцията на електронната ни поща.
                                                     
*******************************************************************************
                                                                     

                                                                          ПОЗИЦИЯ


HABERBG.NET,обръща внимание за редица неточности и подвеждане на обществото с невярна информация в собственият си сайт на Мюмин Топчу и пред социалните медии.

Медията ни не трябва да се свързва с т.нар, ФЕТО или “Заман“.Не трябва да се подлежи на тези,който искат да уронват достойната ни медия.Винаги сме спазвали етичните норми на журналистиката.Не познаваме журналистите работещи там и нямаме контакти с тях.

Приканваме нашите читатели да не вярват на тези примамливи изказвания!

Ние досега сме критикували равномерно тези,който не подлежат на върховенството на закона и работещи  за собствените си интереси.

Обещаваме да работим в интерес на гражданите в Р.България и за нашите сънородници в чужбина.Ще бъдем гласът на всички.

ХАБЕРБГ

Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓