REKLAM

Filibe'de bir Türk vatandaşı eroin, esrar ve kokain bulundurmaktan gözaltına alındı

Kullandığı aracın şoför koltuğunun altında 965 gram eroin bulundu

Filibe Bölge Savcılığı, ismi açıklanmayan 57 yaşında bir Türk vatandaşın dağıtım amaçlı 66 bin 142 leva değerinde eroin, esrar ve kokaini elinde bulundurmaktan gözaltına alındığını duyurdu.



 Plovdiv Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kriminal Polis ile trafik polis birimlerin 7 Haziran'da gece saatlerinde ortaklaşa düzenledikleri operasyon sırasında uzun dönem ikamet iznine sahip 57 yaşındaki Türk vatandaşı gözaltına alındı 

Plovdiv Emniyet Müdürlüğü Basın Merkezi tarafından yapılan açıklamaya göre, 7 Haziran geç saatlerinde trafik polislerin kentin girişine Vasil Levski Bulvarı'nda oluşturdukları kontrol noktasında bir Ford Mondeo otomobilini incelemek için durdurdu. Bulgaristan'da uzun dönem oturma iznine sahip 57 yaşındaki Türk vatandaşının kullandığı otomobilde, sürücü koltuğunun altına plastik torbalara konan 965 gram eroin bulundu.

Geri kalan uyuşturucular - 2972 ​​gr esrar ve 0,563 gr kokain - şehrin Yujen semtinde kirada kaldığı dairesinde ve bir Porsche arabasında bulundu. Filibe il sınırları içerisinde dağıtım amaçlı elinde bulundurduğu tespit edildi.


Savcı , zanlıya 72 saat gözaltı süresi verdi.  Bölge Savcılığı, Türk vatandaşı hakkında kalıcı olarak "gözaltında tutma" talebiyle mahkemeye sevk edilecek.

Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓