REKLAM

Tülmen ailesinin tarım alanındaki girişimi 2018'de en çok okunan haber oldu




Kazanlık'dan Tekirdağ yerleşen Tülmen ailesi 55 yıllık meslek sırrını Trakyalılara paylaştı.Lavantadan dönüm başı 4 bin lira kârı öğrettiler.İşte Google istatistiklerine göre HABERBG.NET 'de en çok okunan 10 haber.

''Bulgaristan'dan Tekirdağ yerleştiler,Trakyalılara dönüm başı 4 bin lira kârı öğrettiler'' başlıklı haber 2018'de HABERBG.NET 'de en çok okunan haber oldu.

ÜCRETSİZ TEDAVİ OLMASINA RAĞMEN 400 TL BIRAKTI

İkinci en çok okunan haber ise Bulgaristan göçmeni 65 yaşındaki Gülbiye Çalışkan'ın Manisa'da bir hastanede üscretsiz diş tedavisi görmesine rağmen masaya 400 TL bırakması güvenlik kameralarına yansıdı.''Bulgaristan göçmeni 'ücretsiz tedavi' olmasına rağmen 400 TL bıraktı'' başlıklı haber ikinci sırada yer aldı.

2018'DE LEVA REKOR DÜZEYDE DEĞER KAYDETTİ

Üçüncü en çok okunan haberimiz de levanın Türkiye'de  4 kat daha fazla değer görmesiyle Edirne'ye akın eden Bulgarlar ile Bulgaristan Türklerin çılgın alış-verişleri Türkiye ve Bulgaristan gündeminden düşmek bilmedi. ''Leva TL'yi 3'e katladı,Bulgarlar Edirne'den aldıkları ürünleri Bulgaristan'da 3 katına satıyor'' başlıklı haber üçüncü en çok okunan haber oldu.

İŞTE EN ÇOK OKUNAN 10 HABER (tıklayarak okuyabilirsiniz)

1. 

Bulgaristan'dan Tekirdağ yerleştiler,Trakyalılara dönüm başı 4 bin lira kârı öğrettiler 

2.

Site haberlerin en altında reklam

〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓〓